ΣΥΡΙΖΑ: Το Mega παρουσίασε ως σημερινή δήλωση που είχε κάνει ο Σόιμπλε στις 9 Ιουλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Το Mega παρουσίασε ως σημερινή δήλωση που είχε κάνει ο Σόιμπλε στις 9 Ιουλίου 2015

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για ρεπορτάζ στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του Mega. "Συγκεκριμένα, ο κ.Σόιμπλε εμφανίστηκε να απευθύνεται στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, με τη φράση "Just do it!"

«Το… ταξίδι πίσω στο χρόνο φαίνεται πως εφηύρε το ρεπορτάζ στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του "Mega", αφού το κανάλι παρουσίασε ως σημερινή, δήλωση που είχε κάνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, στις 9 Ιουλίου 2015!» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Συγκεκριμένα, ο κ. Σόιμπλε εμφανίστηκε να απευθύνεται στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, με τη φράση «Just do it!» («Απλά κάντε το!»), κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στο Βερολίνο. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έκφραση την οποία ο Γερμανός πολιτικός είχε χρησιμοποιήσει προ εξαμήνου (!) μιλώντας σε συνέδριο στη Φρανκφούρτη και αναφερόμενος στη συμβουλή που είχε δώσει στον Έλληνα ομόλογό του, σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις, κατά την πρώτη τους συνάντηση».

«Προφανώς, κάποιοι ψάχνουν εναγωνίως αρνητικές ειδήσεις σχετικά με την πορεία των συζητήσεων της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων της. Και όσο αδυνατούν να τις εντοπίσουν, τόσο πέφτουν σε λάθη που τους εκθέτουν» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE:

24Media Network