ΣΥΡΙΖΑ: Οι τράπεζες να εγκαταλείψουν την αντικοινωνική τους συμπεριφορά

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τράπεζες να εγκαταλείψουν την αντικοινωνική τους συμπεριφορά
ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

"Οι τράπεζες πρέπει άμεσα να σταματήσουν την αντικοινωνική και εκδικητική συμπεριφορά τους έναντι των πρώην εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για αντικοινωνική συμπεριφορά κατηγορεί τις τράπεζες ο ΣΥΡΙΖΑ, στο θέμα των πρώην εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας και προσθέτει ότι “οι εργαζόμενοι δικαιούνται και πρέπει να αποζημιωθούν άμεσα”.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: “Οι τράπεζες πρέπει άμεσα να σταματήσουν την αντικοινωνική και εκδικητική συμπεριφορά τους έναντι των πρώην εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας, για ένα θέμα που είναι και νομικά ξεκάθαρο. Μια συμπεριφορά που, εκτός των άλλων, έχει στόχο να δημιουργήσει στρεβλές εντυπώσεις σε ό,τι αφορά τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα”.

Γενικεύοντας προσθέτει: “Παρά τις ασφυκτικές συνθήκες πίεσης από την τρόικα, ο ΣΥΡΙΖΑ προστάτευσε με ρητό και σαφή τρόπο τους εργαζόμενους σε πτωχευμένες επιχειρήσεις, τόσο για πτωχεύσεις που έγιναν πριν το καλοκαίρι του 2015 όσο και μετά τον Γενάρη του 2018, με το υπερπρονόμιο που τους εξασφάλισε έναντι όλων των άλλων πιστωτών.

Οι εργαζόμενοι δικαιούνται και πρέπει να αποζημιωθούν άμεσα. Οι τράπεζες οφείλουν να εγκαταλείψουν την απαράδεκτη στάση που προκαλεί την κοινωνία, η οποία δοκιμάζεται σκληρά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα