ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την παύση των καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την παύση των καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ
Στιγμιότυπο μέσα από ένα λεωφορείο στην Αθήνα. Eurokinissi

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως υπό τις δεδομένες έκτακτες συνθήκες, ένα μεγάλο μέρος των κατόχων απεριορίστων διαδρομών είτε εργάζεται από το σπίτι είτε αποφεύγει τη χρήση των ΜΜΜ.

Την προσωρινή παύση των καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ λόγω της πανδημίας και της “δραματικής μείωσης” της επιβατικής κίνησης ζητούν με ερώτησή τους προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία της αναπληρώτριας τομεάρχη για θέματα μεταφορών, Πέτη Πέρκα.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως υπό τις δεδομένες έκτακτες συνθήκες, ένα μεγάλο μέρος των κατόχων απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ, οι οποίοι αποτελούν και τους τακτικούς αν όχι καθημερινούς χρήστες των μέσων μεταφοράς του Ομίλου ΟΑΣΑ, είτε εργάζεται από το σπίτι είτε αποφεύγει τη χρήση των ΜΜΜ για λόγους δημόσιας υγείας. Πολλοί μάλιστα από τους τελευταίους είναι κάτοχοι εξαμηνιαίας ή ετήσιας κάρτας, την οποία και έχουν προπληρώσει, καταβάλλοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Στην ερώτηση τους οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν πως σε σχετικά αιτήματα των παραπάνω κατόχων για πάγωμα της κάρτας τους δυστυχώς “η διοίκηση της εταιρίας συμπεριφέρεται ως η χώρα να λειτουργεί υπό κανονικές συνθήκες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα