Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για την Κύπρο

ΑΘΗΝΑ-Ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και ο υπουργός  Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την ανασυγκρότηση του κέντρου της Αθήνας «Rethink Athens, ξανα-σκέψου την Αθήνα» που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Ωνάση//ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΦΑΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-Ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την ανασυγκρότηση του κέντρου της Αθήνας «Rethink Athens, ξανα-σκέψου την Αθήνα» που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Ωνάση//ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΦΑΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για την Κύπρο το απόγευμα της Τρίτης για τις πιθανές παρενέργειες στην ελληνική οικονομία

Με τις εξελίξεις στην Κύπρο να είναι οι ραγδαίες και τις αντιδράσεις επί του κυπριακού εδάφους να εντείνονται λόγω του μέτρου της φορολόγησης των καταθέσεων, αποφασίστηκε σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών.

Στην ατζέντα των τριών αρχηγών κατά τη συνάντησή τους την Τρίτη στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, θα είναι φυσικά οι εξελίξεις στην Κύπρο και οι πιθανές παρενέργειες στην ελληνική οικονομία.

Η απόφαση για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών έρχεται μετά και το μήνυμα συμπαράστασης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον κυπριακό λαό.

''Η ικανότητα του Ελληνισμού να αντέχει στα δύσκολα και να προοδεύει έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Θα αποδειχθεί και πάλι", ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

SHARE: