Τα μαζεύουν Βουδούρης - Παραστατίδης μετά τις δηλώσεις για χρηματισμό βουλευτών

Την πρώτη τους συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα τα μέλη νέας πολιτικής πρωτοβουλίας με το όνομα " Η κοινωνία πρώτα" που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ,Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Την πρώτη τους συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα τα μέλη νέας πολιτικής πρωτοβουλίας με το όνομα " Η κοινωνία πρώτα" που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ,Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τι αναφέρουν οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές σε διευκρινιστική τους δήλωση περί χρηματισμού βουλευτών

Ευθύνες στα ΜΜΕ «τα οποία έδωσαν αδίκως ένα περιεχόμενο προσωπικής επίθεσης, που δεν έχει καμία σχέση με τις θέσεις τους», αποδίδουν με νέα δήλωσή τους οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης. Με τη δήλωση τους οι δύο βουλευτές εξηγούν σήμερα πως «μέριμνά τους ήταν να ξεπεράσουμε το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το θέμα της εκλογής προέδρου Δημοκρατίας και όχι να αφήσουν υπόνοια χρηματισμού κάποιων βουλευτών».

«Στις 19 Δεκεμβρίου δημοσιεύσαμε μια τοποθέτηση, πολιτικού περιεχομένου, σχετικά με το σοβαρό θέμα των αποκαλύψεων του κ. Χαϊκάλη. Αυτή η τοποθέτηση παραμορφώθηκε από ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία έδωσαν αδίκως ένα περιεχόμενο προσωπικής επίθεσης, που δεν έχει καμία σχέση με τις θέσεις μας. Μέριμνά μας ήταν να ξεπεράσουμε το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το θέμα της εκλογής προέδρου Δημοκρατίας και όχι να αφήσουμε υπόνοια χρηματισμού κάποιων βουλευτών», αναφέρουν οι δύο βουλευτές και προσθέτουν ότι ουδέποτε στόχευσαν να απαξιώσουν κανένα συνάδελφο βουλευτή και ακόμα περισσότερο να «κατηγορήσουν» οποιονδήποτε.

«Δεν επιθυμούμε να τροφοδοτήσουμε οποιαδήποτε πολεμική προσωπικού χαρακτήρα, η οποία συμβάλει στο να θολώσει το πολιτικό διακύβευμα των ημερών.

Κατόπιν τούτου, δηλώνουμε ότι ανακαλούμε την δήλωσή μας της 19ης Δεκεμβρίου, διότι μόνο έτσι μπορεί να τερματιστεί η διαστρέβλωση των θέσεών μας. Και με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα για μια νέα πορεία με μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βουδούρης - Παραστατίδης κάνουν λόγο για σκιά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Λυκούδης για Βουδούρης-Παραστατίδη: Είναι μια άθλια κατηγορία από πολιτικά σκουλήκια

SHARE:

24Media Network