Τα “πήρε πίσω” ο Σκυλακάκης για τους πλειστηριασμούς και την έξωση Κολοβού επί ΣΥΡΙΖΑ

Τα “πήρε πίσω” ο Σκυλακάκης για τους πλειστηριασμούς και την έξωση Κολοβού επί ΣΥΡΙΖΑ
Θόδωρος Σκυλακάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ανασκεύασε την χθεσινή δήλωσή του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός.

Ανασκεύασε σήμερα Πέμπτη (24/11) ο Θόδωρος Σκυλακάκης του χθεσινούς ισχυρισμούς του περί του ότι ο πλειστηριασμός στην κατοικία της Ιωάννας Κολοβού οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία. Μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως ο πλειστηριασμός δεν πραγματοποιήθηκε το 2019 όπως είχε αφήσει να εννοηθεί.

Θυμίζουμε ότι χθες ο Θόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στην επιτροπή είχε δηλώσει: «Ανοίγω την σχετική ιστοσελίδα, που είναι δημόσια πληροφορία, γιατί δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παρά μόνο δημόσιες πληροφορίες σε αυτό το θέμα, και βλέπουμε: Ημερομηνία δημοσίευσης πλειστηριασμού, 20.03.2019, την 12η ώρα και 11 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. Στις 20.03.2019 ποια κυβέρνηση υπήρχε; Θα μου θυμίσετε; Ποια κυβέρνηση ήταν που βγήκε το σπίτι της κυρίας αυτής στον πλειστηριασμό; Πρώτη κατοικία. Ποια κυβέρνηση υπήρχε; Με ποιανού νομοθεσία βγήκε στον πλειστηριασμό; Με ποιανού τη νομοθεσία βγήκε;». Εγκαλώντας μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον προέδρό του Αλέξη Τσίπρα για υποκριτική στάση.

Σήμερα όμως μετά από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγήθηκε στο να δηλώσεις πως «ο πλειστηριασμός δεν έγινε στις 20.3.2019» και να παράσχει την διευκρινιση πως «ο οποιοσδήποτε ξέρει ότι η ημερομηνία δημοσίευσης δεν είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα