Τα πόθεν έσχες της Χρυσής Αυγής - "Φτωχαδάκι" ο Κασιδιάρης, με επτά ευρώ στην τράπεζα ο Λαγός

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Ο καθιερωμένος αγιασμός στη Βουλή για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.(EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Ο καθιερωμένος αγιασμός στη Βουλή για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.(EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε αναλυτικά τα στοιχεία για την οικονομική και περιουσιακή κατάσταση των φυλακισμένων ή κατηγορούμενων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ατομική δήλωση πόθεν έσχες του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, σύμφωνα με την οποία ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος είχε εισοδήματα για το οικονομικό έτος του 2012, μόλις 3.708 ευρώ.

Το ποσό που έχει δηλώσει ο Ηλίας Κασιδιάρης ως εισόδημα για το 2012, αντιστοιχεί σε 309 ευρώ τον μήνα. Παράλληλα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει ατομική επιχείρηση από το 2009, ενώ έχει τραπεζικές καταθέσεις ύψους 12.405 ευρώ.

Στα 46.487 ευρώ τα εισοδήματα από άλλες πηγές κατά το έτος 2009, αλλά και πάνω από 12.000 ευρώ για το έτος 2010 εμφανίζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς. Είναι ιδιοκτήτης επτά ακινήτων και μάλιστα, έχει την πλήρη κυριότητα. Η πρώτη αγορά ακινήτου έγινε το 1992, ενώ το μεγαλύτερο σε έκταση ακίνητο φτάνει τα 127 τ.μ. Όσον αφορά στις καταθέσεις σε τράπεζες, ο ίδιος μάλλον δεν τα πάει και πολύ καλά με την λέξη "αποταμίευση", καθώς τα χρήματά του συνολικά δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ.

Σε ένα και μοναδικό ακίνητο 50 τ.μ. περιορίζεται η περιουσία του Γιάννη Λαγού, ενώ οι καταθέσεις στην τράπεζα δεν ξεπερνούν τα 7 ευρώ.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πρόσφατα αποφυλακισθέντας, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος φαίνεται κάτοχος ενός ακινήτου στους Αγίους Θεοδώρους, 31 μόλις τ.μ. και το οποίο απέκτησε το 2005. Όσον αφορά στις καταθέσεις, φαίνεται ότι είναι συνδικαιούχος σε τραπεζικούς λογαριασμούς με τον πατέρα του και όχι με τη σύζυγό του, ενώ οι καταθέσεις αυτές, δεν ξεπερνούν τα 200 ευρώ περίπου. Παρ' όλα αυτά ο ίδιος, φαίνεται να έχει στην κατοχή του τρία πλωτά ή εναέρια μέσα (!).

Σε ένα ακίνητο περιορίζεται και η περιουσία του Στάθη Μπούκουρα, το οποίο έχει έκταση 118 τ.μ., βρίσκεται στο Περιστέρι και σύμφωνα με το πόθεν έσχες του, το απέκτησε το 2005. Οι καταθέσεις σε έξι τράπεζες δεν ξεπερνούν τα 600 ευρώ, ενώ από το 2009 φαίνεται να απέκτησε τρία πλωτά με αντίτιμο που κυμαίνονταν από 2.500 έως 14.000 ευρώ.

Μεγάλο σε έκταση το ακίνητο του Γιώργου Γερμενή, το οποίο φτάνει τα 406 τ.μ. ενώ φαίνεται να έχει στην κυριότητά του μετοχικό κεφάλαιο κοντά στις 300.000 ευρώ. Σε κοινό λογαριασμό με τον πατέρα του, διαθέτει 27.000 ευρώ, αλλά και 13.000 ευρώ σε άλλους, τους οποίος διατηρεί μόνος.

Στους νομούς Μαγνησίας και  Αρκαδίας μοιράζονται τα ακίνητα του βουλευτής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, ενώ γύρω στις 9.000 ευρώ ανέρχονται οι καταθέσεις του σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Ο ίδιος απέκτησε πρόσφατα ένα ΙΧ, ωστόσο δεν φαίνεται να διαθέτει άλλα πλωτά ή εναέρια μέσα στην κατοχή του.

SHARE:

24Media Network