ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ: Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ Τατσόπουλου-ΣΥΡΙΖΑ;

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ: Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ Τατσόπουλου-ΣΥΡΙΖΑ;
ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (EUROKINISI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) Eurokinissi

Ημέρα αποφάσεων στο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Τατσόπουλου. Έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα. Οργή στο εσωτερικό του κόμματος για τις δηλώσεις του περί τρομοκρατίας

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τον βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο με αφορμή δηλώσεις του για το πρόβλημα της τρομοκρατίας και τη στάση του κόμματος ή στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει κληθεί από το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή προκειμένου να ζητηθούν εξηγήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει δεκτή η παραίτηση που όπως ο ίδιος αποκάλυψε, έχει υποβάλλει στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τατσόπουλος έχει θέσει την παραίτησή του στην διάθεση του κ. Τσίπρα, αλλά θέλει να διατηρήσει την βουλευτική του έδρα. Πιθανόν, στην συνάντηση να είναι παρών και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας σε δηλώσεις του περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί για τον κ. Τατσόπουλο, τονίζοντας ότι «κανείς και καμιά στο ΣΥΡΙΖΑ από πολιτική και ιδεολογική άποψη δεν συμπαθεί καν την τρομοκρατία». Πρόσθεσε ότι «ακόμα περισσότερο είναι βαρύ ατόπημα όταν αναφέρεται σε ονόματα συντρόφων με μεγάλη ιστορία και προσφορά στην υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων αλλά και στη γενική προσπάθεια ανατροπής της πολιτικής της λιτότητας».

“Αλίμονο”, είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, «αν οι ανάγκες προσωπικής επικοινωνίας και προβολής γίνονται κυρίαρχο στοιχείο στη δημόσια παρουσία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το θέμα αυτό και γενικότερα επουσιώδη ζητήματα που προκαλούνται από αστοχίες βουλευτών, όπως και αυτή του κ. Διαμαντόπουλου πρέπει να κλείσουν άμεσα, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει και να προωθήσει τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας. Προς αυτή την κατεύθυνση, αναμένεται να γίνει η συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρώτη της συνεδρίαση του νέου έτους, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα