Θ. Πάγκαλος: Θα "θάψω" τον Άκη αν με αναγκάσουν να καταθέσω

Θ. Πάγκαλος: Θα "θάψω" τον Άκη αν με αναγκάσουν να καταθέσω

Σε συνέντευξή του ο Θεοδωρος Πάγκαλος τόνισε "ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ, στελέχη και βουλευτές που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν. O Άκης θα μπορούσε να είχε γίνει πρωθυπουργός της χώρα, αν οι επιλογές του είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ" (Ηχητικό)

«Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον "θάψω"» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος, το πρωί της Τρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΒΗΜΑ FM 99,5.

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε στη συνέχεια ότι «υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι τώρα στελέχη και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν.

Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει Πρωθυπουργός της χώρας,σε ποια θέση θα ήταν το κόμμα, το πολιτικό σύστημα και η χώρα γενικότερα».».

Μάλιστα για τη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου συμπλήρωσε:"Με ενοχλεί, ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον «θάψω»."

"Είναι πολύ εύκολο να πας σε αυτούς που θα στο πουλήσουν (τον εξοπλισμό) και να τους πεις «για να φέρω την εισήγηση αυτή, και να την προωθήσω δραστήρια, έχω ανάγκη από ορισμένα χρήματα.»"

Είχε και παράπονο (ο Άκης) και μου το είχε πει κατά καιρούς. « Ό,τι και να κάνω, είσαι εναντίον μου.»

Για την υπόθεση Κικίλια

Όσο για την υπόθεση Κικίλια, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι «Θεωρώ αδέξιο το χειρισμό Κικίλια. Αν υπήρχε τέτοιο θέμα, έπρεπε να τεθεί μεγάλο μέρος των οργανισμών αυτών, να γίνουν εισηγήσεις από όλους τους υπουργούς που έχουν πρόβλημα με τον εκπρόσωπο ή πρόεδρο ή επί κεφαλής του κάθε οργανισμού.

Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ζητήσει ο Υπουργός (την παραίτηση).

Έπρεπε να πάει τον πρωθυπουργό να πει ότι έχει πρόβλημα με τον Κικίλια.

Ο πρωθυπουργός βέβαια κρίνεται.

Όταν ο λαός είναι σοβαρός και δεν ψηφίζει φασίστες της Χρυσής Αυγής, τρελιάρες του ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένους του Καμμένου, κάνει τις επιλογές του, τιμωρεί και επιβραβεύει συμπεριφορές.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσοχατζόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσοχατζόπουλος: "Είμαι θύμα κρατικής βίας". Ζήγρας: "Με έμπλεξε ο Άκης"

Δίκη Τσοχατζόπουλου: Εκφωνήθηκαν ως μάρτυρες Σημίτης-Παπανδρέου-Βενιζέλος. Ήταν απόντες

Πάγκαλος για δίκη Τσοχατζόπουλου

SHARE: