Θεοχάρης: Το Ποτάμι ετοιμάζεται για εκλογική σύμπλευση με την ΝΔ

Ο Χάρης Θεοχάρης
Ο Χάρης Θεοχάρης EUROKINISSI

Όπως δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής στον News 24/7 στους 88,6 τα δημοσκοπικά δεδομένα καθιστούν μονόδρομο για το Ποτάμι την συμπόρευση με την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Tην εκτίμηση ότι το Ποτάμι δεν θα κατέβει αυτόνομα στις επόμενες εκλογές εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Αποψή του κ. Θεοχάρη είναι ότι γίνεται μια προετοιμασία για σύμπλευση με τη ΝΔ, η οποία "θα γίνει μονόδρομος υπό το βάρος των δημοσκοπικών δεδομένων".

Κατά τον κ. Θεοχάρη, αν κανείς διαβάσει προσεκτικά τα ψηφίσματα του τελευταίου συνεδρίου θα οδηγηθεί σε ένα τέτοιο συμπέρασμα. "Το Κίνημα Αλλαγής -συνέχισε- περνάει μια πολύ βαθιά κρίση, όπως συνολικά η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, εγώ είμαι ένας φιλελεύθερος πολιτικός δεν μπορώ να βρω τρόπο συνεννόησης μαζί τους".

"Είμαι και παραμένω βουλευτής της αντιπολίτευσης, έκανα σκληρή κριτική για τις virtual προσλήψεις, αυτό δεν σημαίνει ότι θα λέω όχι σε όλα εκ προοιμίου, εφόσον προχωρήσουν σωστά οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια και γίνει σαφές ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία ελληνική κληρονομιά, θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών που είναι μέσα στα γενικά πλαίσια της εθνικής γραμμής".

SHARE:

24Media Network