Θεοδωράκης: Γιατί να μην ξαφνιάζεστε με την εκλογή της 37χρονης Ράτζι στη Ρώμη

ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση για τα ελληνικά προϊόντα από το Ποτάμι στο ΕΒΕΑ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση για τα ελληνικά προϊόντα από το Ποτάμι στο ΕΒΕΑ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Ποιοι οι λόγοι της πανηγυρικής εκλογής της Βιρτζίνια Ράτζι στη δημαρχία της Ρώμης, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού

Τους λόγους που η Βιρτζίνια Ράτζι εξελέγη πανηγυρικά στη δημαρχία της Ρώμης, εξηγεί ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook.

"Η αγελάδα πρέπει να τρώει για να μπορούμε στη συνέχεια να την αρμέξουμε» ήταν το αγαπημένο μότο του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση Mafia Capitale στη Ρώμη. Η αγελάδα ήταν... κεντροδεξιά και κεντροαριστερά τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης που είχαν επιτρέψει στην τοπική μαφία να παρεισφρήσει παντού. Σε κοινωνικούς συνεταιρισμούς, στις υπηρεσίες καθαριότητας των παραλιών, σε μικρές και μεγάλες εργολαβίες και βέβαια, σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κερδίζω εκμεταλλευόμενος τη μετανάστευση. Ούτε το εμπόριο ναρκωτικών δεν είναι τόσο κερδοφόρο», είχε πει σε μια από τις τηλεφωνικές του συνομιλίες ένας από τους 47 κατηγορούμενους.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Για να μην ξαφνιάζεστε από την εκλογή της Βιρτζίνια Ράτζι στη δημαρχία της Ρώμης με ποσοστό 67,3%! Η 37χρονη δικηγόρος, «μαθήτρια» του Μπέπε Γκρίλο, έδειχνε τους «παλιούς» και έλεγε μια λέξη: «διαφθορά». Απέναντί της ο (έντιμος) κεντροαριστερός Ρομπέρτο Τζακέτι – επιλογή του Ματέο Ρέντζι – υποσχόταν... μεταρρυθμίσεις", έγραψε ο κ. Θεοδωράκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σταύρος Θεοδωράκης, Ποτάμι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Βιρτζίνια Ράτζι είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος της Ρώμης

SHARE:

24Media Network