Θεοδωράκης σε Μοσκοβισί: Η ελληνική κοινωνία θέλει ένα τέλος στο μαρτύριο

Θεοδωράκης σε Μοσκοβισί: Η ελληνική κοινωνία θέλει ένα τέλος στο μαρτύριο

Τι δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί, για την ανάγκη επίτευξης συμφωνίας σήμερα

«Ήταν μία συνάντηση σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μία δύσκολη μέρα» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εξερχόμενος από την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες, όπου συναντήθηκε με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος επανέλαβε ότι θα πρέπει να επιτευχθεί οπωσδήποτε σήμερα μία συμφωνία.

Ο κ. Θεοδωράκης άνεφερε πως ενημέρωσε τον κ. Μοσκοβισί ότι τόσο το Ποτάμι, όσο, κατά τη γνώμη του, και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού Κοινοβουλίου, θα στηρίξει μία συμφωνια που θα φέρει τις υπογραφές της ελληνικής κυβέρνηση και των Ευρωπαίων συμμάχων. Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι είπε στον Γάλλο επίτροπο πως η ελληνική κοινωνία επιθυμεί «να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο».

Επίσης, ο κ. Θεοδωράκης ενημέρωσε τον κ. Μοσκοβισί ότι το κόμμα του έχει μερικές ενστάσεις έναντι ορισμένων προτάσεων, κυρίως φορολογικού χαρακτήρα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να τονωθεί η ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια για μείωση των κρατικών δαπανών.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο επικεφαλής του Ποταμιού έφερε γαμήλιο δώρο στον νεόνυμφο Γάλλο επίτροπο, και συγκεκριμένα μέλι από την Κρήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σταύρος Θεοδωράκης, Ποτάμι, Βρυξέλλες
SHARE:

24Media Network