Θεοδωρικάκος: Με 280 νέα οχήματα ενισχύουμε την ασφάλεια των πολιτών

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα ΕΛΑΣ

Τα νέα υπηρεσιακά οχήματα προορίζονται για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, σύνορα, Εθνικές Οδούς ακόμα και ειδικά διαμορφωμένα περιπολικά την μεταφορά ασθενών με Covid-19

Στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας εντάσσονται 280 νέα οχήματα. Η παραλαβή τους έγινε την Τετάρτη (24/11) από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα, παρουσία του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Θεοδωρικάκος:  Με 280 νέα οχήματα ενισχύουμε την ασφάλεια των πολιτών
ΕΛΑΣ
Θεοδωρικάκος:  Με 280 νέα οχήματα ενισχύουμε την ασφάλεια των πολιτών
ΕΛΑΣ

«Η Ελληνική Αστυνομία, παραλαμβάνει σήμερα 280 νέα οχήματα. Σε συνέχεια της προσπάθειας μας με την αύξησης του αριθμού των περιπολικών κατά 100 που βρίσκονται σε υπηρεσία τις νυχτερινές ώρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής, εντείνουμε τις ενέργειές μας για να εξασφαλίσουμε σύγχρονες υποδομές και εφόδια για τους αστυνομικούς μας, οι οποίοι κάνουν μία πάρα πολύ δύσκολη δουλειά επ’ ωφελεία της κοινωνίας. Θα συνεχίσουμε αυτό το πρόγραμμα προμηθειών κατάλληλου υλικού για τους αστυνομικούς, προκειμένου να δουλεύουν και οι ίδιοι με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια» τόνισε σε δήλωση του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόσθεσε:

ADVERTISING

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας. Συνεχίζουμε σταθερά, με σχέδιο, με σκληρή δουλειά, για να διασφαλίσουμε Ασφάλεια για τους πολίτες, Ασφάλεια σ’ όλη την χώρα».

Τα νέα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. είναι 80 περιπολικά (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο), 30 οχήματα αγροτικού τύπου (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο), 4 οχήματα τύπου SUV (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο), 95 μοτοσικλέτες (για τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ Αθήνας - Θεσσαλονίκης), 5 Γερανοφόρα, 42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με covid-19 και 24 οχήματα για το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Νέας Οδού.

Η δαπάνη ανέρχεται στα 6.160.220 ευρώ που προήλθαν από τον κρατικό προϋπολογισμό και ευρωπαϊκά κονδύλια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τάκης Θεοδωρικάκος
SHARE:

24Media Network