Τι απαντούν οι ΑΝΕΛ στον Τάκη Μπαλτάκο

Τι απαντούν οι ΑΝΕΛ στον Τάκη Μπαλτάκο

«Ανάξια σχολιασμού» τα όσα είπε για συνεργασία Καμμένου με το υπό ίδρυση (;) δεξιό κόμμα του Τάκη Μπαλτάκου. «Είναι συνομιλητής της Χρυσής Αυγής» λέει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

«Ανάξια λόγου και σχολιασμού» χαρακτηρίζουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κάλεσμα που ουσιαστικά απηύθυνε ο Τάκης Μπαλτάκος προς το κόμμα του Πάνου Καμμένου να συνυπάρξουν κάτω από την ίδια κομματική στέγη στο πλαίσιο της ίδρυσης ενός νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ.

Ερωτηθείς σχετικά από το News247 η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη σημείωσε ότι «ένας που είναι συνομιλητής της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να έχει βλέψεις σε συνεργασία μαζί μας».

Ο Τάκης Μπαλτάκος με τηλεοπτική του συνέντευξη (Σκάι) τη Δευτέρα είχε κάνει λόγο για τη δημιουργία ενός δεξιού αντιμνημονιακού κόμματος και μάλιστα ερωτηθείς για το κόμμα του Πάνου Καμμένου είχε πει ότι είναι δεξιό και θα μπορούσαν να συνεργαστούν,  καθώς όπως εκτίμησε ένα δεξιό αντιμνημονιακό κόμμα θα μπορούσε να αποσπάσει ένα 10-12% και να μην περιορίζεται στα σημερινά ποσοστά των ΑΝΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι και η απάντηση των ΑΝΕΛ είναι πανομοιότυπη με αυτή της ΝΔ χαρακτηρίζοντας τον Τάκη Μπαλτάκο ως «συνομιλητή της Χρυσής Αυγής», σε μια σαφή προσπάθεια δημιουργίας μιας «υγειονομικής ζώνης» πολιτικής απομόνωσης του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά ο οποίος είχε αποπεμφθεί από τη θέση του μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τις συνομιλίες που είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη την περίοδο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

SHARE: