Τη Δευτέρα η συζήτηση της επερώτησης για Καμμένο

Συζήτηση  και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τα άρθρα 68 παρ. 2 του Συντάγματος και 144 επ. του Κανονισμού της Βουλής, επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Βουλευτές του κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας  Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τα άρθρα 68 παρ. 2 του Συντάγματος και 144 επ. του Κανονισμού της Βουλής, επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Βουλευτές του κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Διάσκεψη των Προέδρων αποδέχθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα Τσίπρα για αναβολή προκειμένου να παραστεί και ο ίδιος. Κατά της αναβολής η ΔΗΣΥ, υπέρ το Ποτάμι. Ο Κακλαμάνης αρνήθηκε να παραλάβει διαβαθμισμένα έγγραφα από Λοβέρδο

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου θα συζητηθεί τελικά η επερώτηση της Νέας Δημοκρατίας για τη συμφωνία πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, καθώς η Διάσκεψη των Προέδρων έκανε δεκτό κατά πλειοψηφία το αίτημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για αναβολή της συζήτησης καθώς αύριο ο ίδιος θα απουσιάζει στο Παρίσι.

Το αίτημα του πρωθυπουργού είχε ως στόχο να απαντήσει στις κατηγορίες πως θα απουσίαζε σκοπίμως την ημέρα της συζήτησης.

Η ΝΔ ψήφισε κατα του αιτήματος αναβολής.  Κατά ψήφισε και η ΔΗΣΥ, όμως το Ποτάμι κινήθηκε σε διαφορετική γραμμή και τάχθηκε υπέρ.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης εν τω μεταξύ αρνήθηκε να παραλάβει τα διαβαθμισμένα έγγραφα που είχε καταθέσει στο Προεδρείο της Βουλής, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος για το θέμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σύγκρουση για την αναβολή της συζήτησης για Καμμένο στη Βουλή

Την αναβολή της αυριανής συζήτησης για Καμμένο ζητά ο Τσίπρας, λόγω Παρισιού

Δεν δέχεται η ΝΔ την αναβολή της συζήτησης για Καμμένο

ΥΠΕΞ προς αντιπολίτευση: Να σταματήσει η διαρροή απόρρητου υλικού

Καμμένος: Το σπίτι το δικό μου είναι καθαρό κ.Μητσοτάκη

SHARE:

24Media Network