Τι δήλωναν Μπακογιάννη-Κούβελος στο "Πόθεν Έσχες"

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΡΑΛΗ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (Α) ΚΑΙ Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ(Δ)  (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΡΑΛΗ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (Α) ΚΑΙ Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ(Δ) (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Διαβάστε τι αναφέρει η δήλωση "Ποθεν Έσχες" του συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρου Κούβελου

Στο "Πόθεν 'Εσχες" του συζύγου της αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την αποκάλυψη ότι ο Ισίδωρος Κούβελος ήταν το πρόσωπο που έβγαλε εκτός Ελλάδος 1.000.000€ τον Μάρτιο του 2011.

"Η δραστηριότητα του άνδρα μου, είναι καταγεγραμμένη στο "πόθεν έσχες" του από την ημέρα που τον παντρεύτηκα μέχρι σήμερα", δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Ας δούμε όμως τι δήλωναν οι δύο στην τελευταία δήλωση "Ποθεν Έσχες" που είχε δοθεί στη δημοσιότητα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίζει εισοδήματα ύψους 99.723 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και 29.662 από άλλες πηγές, ενώ ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος, δηλώνει εισόδημα 273.587,49 ευρώ.

Η ακίνητη περιουσία της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας αυξήθηκε με οικία στη Γλυφάδα που έλαβε ως γονική παροχή σε ποσοστό 20%.

Στα προϋπάρχοντα περιλαμβάνονται δύο διαμερίσματα στην οδό Αραβαντινού συνολικού εμβαδού άνω των 300 τ.μ., γραφείο στην Δ. Αρεοπαγίτου 200 τ.μ., 2 αγροτεμάχια στην Γαλλία σχεδόν 75.000 ευρώ, οικία και αγροτεμάχιο στην Ευρυτανία, 3 αγροτεμάχια στα Χανιάσχεδόν 15.000 τ.μ. Ο σύζυγός της δηλώνει μεταξύ άλλων 4 διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα στην Αθήνα.

Η κυρία Μπακογιάννη εμφανίζει μετοχές αξίας 3.439 της Alpha Bank από την άλλη, όμως ο σύζυγός της έχει πλούσιο χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι τραπεζικές καταθέσεις της κυρίας Μπακογιάννη ανέρχονται σε 34.240 ευρώ στην Εθνική, 112.000 στην Εθνική, 763 στην Alpha, 17.170 στην Alpha, 182.289 στην  Hyqovereins Bank, 857.461 στην Deutshe Bank.

Ο σύζυγός της διαθέτει 11 τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις τόσο σε ευρώ όσο και σε δολάρια.

Ο σύζυγος της κυρίας Μπακογιάννη, τέλος, συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο 6 ναυτιλιακών εταιρειών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Ισίδωρος Κούβελος μετέφερε το εκατομμύριο στο εξωτερικό

SHARE:

24Media Network