Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου με τους γονείς των δύο κρατούμενων στρατιωτικών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχτηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Στίβου ΑμΕΑ. Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχτηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Στίβου ΑμΕΑ. Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλησε να τους διαβεβαιώσει πως η πολιτεία κάνει ό,τι επιβάλλεται για να επιστρέψουν άμεσα

Με τους γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της Προεδρίας.

Ειδικότερα, με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος επικοινώνησε, εκ νέου, τηλεφωνικώς με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται, παρανόμως και κατά προφανή παράβαση των κανόνων της καλής γειτονίας, στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Τους εξέφρασε την υπερηφάνεια όλων των Ελλήνων για το υψηλό τους φρόνημα και τους διαβεβαίωσε ότι γίνεται ό,τι επιβάλλεται για να επιστρέψουν, το συντομότερο δυνατό, στην Πατρίδα.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόεδρος Δημοκρατίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παυλόπουλος: Βάση της φιλίας με την Τουρκία είναι να γίνουν γέφυρες η Μεσόγειος και το Αιγαίο

Παυλόπουλος: Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας

SHARE:

24Media Network