Τηλεφώνημα Τσίπρα σε Ανδρουλάκη – Τι συζήτησαν

Τηλεφώνημα Τσίπρα σε Ανδρουλάκη – Τι συζήτησαν
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας INTIME NEWS

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το πρωί της Δευτέρας (13/12) με τον Νίκο Ανδρουλάκη, λίγες ώρες μετά το τέλος του β’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και την ηχηρή εν τέλει επικράτησή του έναντι του συνυποψηφίου του, Γιώργου Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως γνωστοποίησαν στενοί συνεργάτες του νέου πλέον προέδρου του ΚΙΝΑΛ, οι δυο πολιτικοί αρχηγοί είχαν μία σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες συμφώνησαν να τα πούνε από κοντά το επόμενο διάστημα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ έκανε αναφορά και στην πρωτοβουλία του να συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς και κόμματα για τη δραματική κατάσταση με τη πανδημία και τη κατάρρευση του ΕΣΥ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα