Κατρίνης: Η συμμετοχή των πολιτών προκαλεί φόβο σ’ αυτούς που θέλουν μία δημοκρατική παράταξη μικρή

Κατρίνης: Η συμμετοχή των πολιτών προκαλεί φόβο σ’ αυτούς που θέλουν μία δημοκρατική παράταξη μικρή
Ο Μιχάλης Κατρίνης

Ο Μιχάλης Κατρίνης εξέφρασε την πολύ μεγάλη ικανοποίησή του για τη διαδικασία και το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος πρόεδρος της παράταξης με την πιο ισχυρή εντολή ανανέωσης και ενότητας τόνισε σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ συνέχισε ως εξής: “Η εντολή αυτή μας δεσμεύει όλους.

Είναι μια νέα ημέρα, ένα νέο ξεκίνημα.

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, όχι μόνο σε ρόλο πρωταγωνιστή στο πολιτικό σκηνικό αλλά και στις καρδιές των δημοκρατικών πολιτών, οι οποίοι έδωσαν αποφασιστικό ‘’παρών’’ με τη συμμετοχή τους σε αυτή την ανοικτή, δημοκρατική διαδικασία.

Η δική τους συμμετοχή είναι η πρώτη μεγάλη νίκη.

Συμμετοχή που προκάλεσε το φόβο και την ανησυχία σε αυτούς που θέλουν μια δημοκρατική παράταξη, μικρή, ανίσχυρη και ελεγχόμενη.

Από σήμερα ξεκινά η μεγάλη προσπάθεια για να δικαιώσουμε όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους.

Να αναμετρηθούμε με την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και να φανούμε αντάξιοι της.

Έχουμε ένα και μόνο δρόμο μπροστά μας: αυτόν που οδηγεί σε μια μεγάλη παράταξη που θα διεκδικήσει να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα και να εκφράσει όλους αυτούς που σήμερα ωθούνται στο περιθώριο από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δρόμος έχει ανοίξει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα