ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Ανδρουλάκης: "5 και 12 Δεκέμβρη θα είναι μόνο η αρχή, στόχος μου οι επόμενες βουλευτικές εκλογές"

Για δημιουργία ενός "νέου κόμματος" που θα χτιστεί από την αρχή, μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Αγρίνιο, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Σημαίες ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ

Έρευνα 20/20: Τι περιμένουν οι πολίτες από το Κίνημα Αλλαγής

Ενόψει των εκλογών για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, το 20/20 του NEWS 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople που καταγράφει την στάση των πολιτών απέναντι στο κόμμα και την πολιτική του κατεύθυνση. Τι απαντούν για το ενδεχόμενο.. "επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ".

Ο Παύλος Γερουλάνος.

Παύλος Γερουλάνος στο NEWS24/7: "Για να μιλάς για δίκαιη ανάπτυξη πρέπει να ξέρεις πώς λειτουργεί η αγορά"

Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. Τι λέει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα.

Υποψήφιοι αρχηγοί του ΚΙΝΑΛ: Μεγαλοϊδεατισμός ή ρεαλισμός;

Υποψήφιοι αρχηγοί του ΚΙΝΑΛ: Μεγαλοϊδεατισμός ή ρεαλισμός;

Μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού, το ερώτημα περί συνεργασίας για σχηματισμό κυβέρνησης "και με ποιον", θα γίνει κυρίαρχο. Και η αποφυγή του δια των υπεκφυγών δεν είναι βέβαιο ότι θα αποβεί και εκλογικά ωφέλιμο. Γράφει ο Γιώργος Καρελιάς.

Στιγμιότυπο από προεκλογική συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ

Πρέπει το ΚΙΝΑΛ να είναι δεξιό ή αριστερό;

Ο Νίκος Χριστοδουλάκης γράφει για τον τρόπο που θα μπορέσει το ΚΙΝΑΛ, να παίξει ρόλο στα πολιτικά πράγματα, καθώς και την ανάγκη να αποφασίσει ποιες περιόδους της ιστορίας του θα επανεκτιμήσει για τις επιλογές που έγιναν και το κόστος που είχαν στην απήχησή του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ανδρέας Λοβέρδος στο NEWS 24/7: Η "προοδευτική διακυβέρνηση" είναι μια ψευδής πρόταση

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλά στο NEWS 24/7 για το μέλλον του ΚΙΝ.ΑΛ, τα σενάρια συνεργασιών αλλά και την θετική ψήφο που έδωσε στο νομοσχέδιο για τον ποινικό κώδικα "σπάζοντας" την κομματική γραμμή.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ανδρουλάκης: Θα συνεχίσω την παρακαταθήκη της Φώφης και για την ενότητα και για την πολιτική αυτονομία

Επίθεση του ευρωβουλευτή και υποψήφιου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκη σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς τους την περίοδο της πανδημίας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου

Στην Καβάλα ο Γιώργος Παπανδρέου - Κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις

Στην Καβάλα βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, όπου μίλησε ενόψει των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής. "Όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να βρούνε στέγη σε αυτή την ωραία παράταξη".

Ο Γιώργος Παπανδρέου

Γιώργος Παπανδρέου: "Υπάρχουν δυνάμεις στον ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να επαναπατρίσουμε"

Συνέντευξη ενόψει των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής παρέθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Το ενδεχόμενο διακυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική του 2010 και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ.

Χάρης Καστανίδης

Καστανίδης: "Έχει μεγάλη σημασία να αναδείξουμε ξανά τις ιδέες του δημοκρατικού σοσιαλισμού"

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι είναι ανάγκη να αναδειχθούν εκ νέου οι ιδέες του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

Ο Γιώργος Παπανδρέου

ΝΔ προς Παπανδρέου: Θα περιμέναμε μεγαλύτερη σοβαρότητα από έναν πρώην πρωθυπουργό

Τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου περί εμπλοκής στελεχών της ΝΔ στην εκλογή ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ σχολίασε με δήλωσή της, μέσω του εκπροσώπου της, Τάσου Γαϊτάνη, η Νέα Δημοκρατία.

Νίκος Ανδρουλάκης

Νίκος Ανδρουλάκης στο NEWS 24/7: Κανείς δεν θα ξεπλυθεί μέσα από το Κίνημα και τα σύμβολά του

Ο υποψήφιος για τη προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης ανοίγει τα χαρτιά του στο NEWS 24/7 αφήνοντας αιχμές προς υποψηφίους που κλείνουν το μάτι στη συντήρηση. Το πολιτικό σχέδιο, το όραμά του και η απάντηση για ενδεχόμενες συνεργασίες με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Χάρης Καστανίδης

Χάρης Καστανίδης: Η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, πρέπει να συνοδεύεται από ιδέες, αξίες και προτάσεις

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης μιλά στο NEWS 24/7 για τους στόχους του για την επόμενη μέρα του κόμματος, την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την ανάγκη να ξεκαθαριστεί "τι σημαίνει να είναι κανείς σοσιαλδημοκράτης το 2021".