Την στήριξη των νέων μέτρων λιτότητας ψήφισε η ΔΗΜΑΡ

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ομιλία του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτη Κουβέλη, Σάββατο 21 Ιουλίου 2012. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ομιλία του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτη Κουβέλη, Σάββατο 21 Ιουλίου 2012. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Mε ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε το Σχέδιο Πολιτικής Απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. σχετικά με το νέο πακέτο μέτρων. Πόσοι ψήφισαν υπέρ και πόσοι κατά

Την απόφαση να στηρίξει το νέο πακέτο οικονομικών μέτρων πήρε η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς κατά τις διήμερες εργασίες της, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή.

Από τα 110 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισαν 104 μέλη.

Το σχέδιο απόφασης ενέκριναν 80 μέλη της ΚΕ.

Είκοσι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής κατέθεσαν ξεχωριστό σχέδιο πολιτικής απόφασης που ζητούσε την καταψήφιση του πακέτου μέτρων από τη ΔΗΜΑΡ και έλαβε 21 ψήφους.

Στην ψηφοφορία υπήρξαν 3 λευκά.

Ο βουλευτής Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, κατέθεσε πρόταση για διαδήλωση έξω από την γερμανική πρεσβεία, ενόψει της επίσκεψης της Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ, την Τρίτη.

Η πρόταση του έλαβε μηδέν ψήφους, ενώ υπήρξαν και 2 λευκά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
SHARE:

24Media Network