Τις παραιτήσεις Γιοβανόπουλου - Χρυσοβελώνη ζητά ο Τέρενς Κουίκ

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλγνών Τέρενς Κουΐκ στην ομιλία του στη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών, στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013.
(EUROKINISSI)
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλγνών Τέρενς Κουΐκ στην ομιλία του στη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών, στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εσωτερικοί τριγμοί στους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά την απόφαση μελών να μη συμμετάσχουν στο Εθνικό Συμβούλιο. Παραιτήσεις ζητά ο Τέρενς Κουίκ

Έντονη ενόχληση υπάρχει στους Ανεξάρτητους Έλληνες για την στάση των βουλευτών που δεν προσήλθαν στο Εθνικό Συμβούλιο.

Σήμερα ο τομεάρχης εξωτερικών και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ζητά την παραίτηση του Κώστα Γιοβανόπουλου και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη από τις θέσεις του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας και του αναπληρωτή του, ενώ επισημαίνει ότι ενημέρωσε σχετικά και τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

"Σε μια στιγμή όπου ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δικαιωνόμαστε στο θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και στον αγώνα μας κατά της διαφθοράς, δεν μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις ομάδας βουλευτών που πλήγωσαν το χθεσινό πολύ κρίσιμο Εθνικό Συμβούλιο. Δεν επιτρέπεται κανένας μας να αγνοεί τα κυρίαρχα θεσμικά μας, όργανα και 120 εθελοντές αγωνιστές που ήρθαν από όλη την Ελλάδα" είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων "πάνω απ' όλα όφειλαν οι δυο εκλεγμένοι στις θεσμικές θέσεις του γραμματέα και του αναπληρωτή του της ΚΟ να δώσουν το παρόν τους στο Εθνικό Συμβούλιο, και εκεί να εκφράσουν τις όποιες διαφωνίες τους, όπως πράξαμε πολλοί από εμάς που δώσαμε το παρόν μας. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει προς τα έξω η εικόνα της φράξιας".

Και ο Τέρενς Κουίκ καταλήγει: "Κατόπιν τούτου, επειδή αυτή η ομαδοποιημένη αντίδραση είναι έξω από κάθε λογική, ζητώ την παραίτηση από τις αντίστοιχες θέσεις τους, τόσο του Κώστα Γιοβανόπουλου όσο και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη. Το έχω δικαίωμα ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πολύ περισσότερο καθώς ήμουν ένας από εκείνους που τους ψήφισαν και τους εμπιστεύτηκαν. Έχω ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο για τις προθέσεις μου όπως και άλλους συναδέλφους".

Επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, σε δηλώσεις του (ΣΚΑΪ) ζήτησε την διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου του κόμματος, προκειμένου να λυθούν οι όποιες εσωκομματικές διαφορές υπάρχουν, και κάλεσε τον Πάνο Καμμένο να αναλάβει πρωτοβουλίες.

"Πρέπει να πάμε άμεσα σε Έκτακτο Συνέδριο να λύσουμε τις διαφορές μας" είπε και δήλωσε ανήσυχος και προβληματισμένος για την συνέχεια, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο κόμμα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network