Το ευχαριστώ Πούτιν στον Τσίπρα

ΑΘΗΝΑ-Στο Βυζαντινό Μουσείο ο Ρώσος Προέδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας για τα εγκαίνια της έκθεσης της εικόνας '' Η Ανάληψη του Χριστού'',Παρασκευή 27 Μαϊου 2016.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-Στο Βυζαντινό Μουσείο ο Ρώσος Προέδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας για τα εγκαίνια της έκθεσης της εικόνας '' Η Ανάληψη του Χριστού'',Παρασκευή 27 Μαϊου 2016.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο Ρώσος πρόεδρος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 'Ελληνα πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο δύο ημέρες μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα

Ενθουσιασμένος από τη φιλοξενία κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα και το Άγιο Όρος φαίνεται πως έμεινε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ.Πούτιν ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη θερμή φιλοξενία που του επιφυλάχθηκε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα και το Άγιον Όρος.

Νωρίτερα ο Ρώσος Πρόεδρος είχε τηλεφωνήσει και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για να του εκφράσει επίσης τις θερμές ευχαριστίες του για τη φιλοξενία. Οι δύο Πρόεδροι προέβησαν σε απολογισμό της επίσκεψης και επιβεβαίωσαν την ανάγκη συνέχισης των επαφών τους, με στόχο την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο Χωρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Πούτιν είχε ζητήσει και συγνώμη από τους Αθηναίους για την ταλαιπωρία που υπέστησαν λόγω της επίσκεψης του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πούτιν, Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η συγγνώμη του Πούτιν στους Αθηναίους

SHARE:

24Media Network