Το Μαξίμου απαντά σε ΝΔ για Καμμένο: Πείτε ονόματα

Το Μαξίμου απαντά σε ΝΔ για Καμμένο: Πείτε ονόματα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πολιτική σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης-ΝΔ για την υπόθεση του "Noor 1" και των συνομιλιών Καμμένου

Στην αξίωσή του από τη ΝΔ να πει "ονόματα" επιμένει το πρωθυπουργικό γραφείο, σχολιάζοντας σκωπτικά την επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για τον Πάνο Καμμένο και καταλογίζοντας στην αξιωματική αντιπολίτευση "υλοποίηση της εντολής στοχοποίησης" του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, σημειώνεται: «258 λέξεις ανακοίνωση και ούτε ένα όνομα. Άλλα λόγια να ξεχνιόμαστε. Όσο, όμως, η ΝΔ επιμένει στην υλοποίηση της εντολής πολιτικής στοχοποίησης Καμμένου, μην τολμώντας να φανερώσει τον εντολέα της, τόσο εκτίθεται και απαξιώνεται στα μάτια της εμβρόντητης κοινής γνώμης. Να θυμούνται όμως στη ΝΔ ότι "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο"».

Σημειωτέον ότι νωρίτερα, η αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμιζε πως "είναι πλέον σαφές σε όλους ότι η παρέα του Μαξίμου, προκειμένου να κρατήσει τις καρέκλες της ανέχεται και επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου, το ήθος και το ύφος που συνοδεύει τη δημόσια παρουσία του". Μάλιστα, η ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "έφτασε στο έσχατο σημείο αθλιότητας να αφήνει χυδαίους και αδιανόητους υπαινιγμούς για να δικαιολογήσει τις έκνομες συμπεριφορές της»". "Όλοι οι πολίτες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας της χώρας να παραβιάζει συστηματικά τους στρατιωτικούς κανονισμούς και τους νόμους; Πώς είναι δυνατόν να προκαλεί με τη χυδαιότητα της συμπεριφοράς του και των μηνυμάτων του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Πώς είναι δυνατόν να παρεμβαίνει εν ψυχρώ σε δικαστικές υποθέσεις συνομιλώντας με ισοβίτες στη φυλακή, κατάδικους για εμπόριο ναρκωτικών", διερωτάτο η Ν.Δ

Υπενθυμίζεται ότι, πέραν της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και το Ποτάμι έχει ζητήσει την κλήση Καμμένου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ώστε να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις των βουλευτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: 'Ο Τσίπρας καλύπτει τον Καμμένο'

SHARE: