Το ΜέΡΑ25 καλεί την κυβέρνηση για άμεση καταγραφή και αποκατάσταση στο 100% για τους πυρόπληκτους

Το ΜέΡΑ25 καλεί την κυβέρνηση για άμεση καταγραφή και αποκατάσταση στο 100% για τους πυρόπληκτους
, 5 2021. (EUROKINISSI/ ) Eurokinissi/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την έντονη διαφωνία του στις εξαγγελίες του Μάκη Βορίδη για τους πυρόκλητους εκφράζει το ΜέΡΑ25. "Η κυβέρνηση επιλέγει για άλλη μια φορά τη γνωστή της τακτική, αυτή του να φορτωθούν νέα χρέη και βάρη οι πολίτες", σημειώνει.

Το ΜέΡΑ 25 εκφράζει την έντονη διαφωνία του με τις εξαγγελίες του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για τους πυρόκλητους. Τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι «ανάμεσα στα μέτρα “στήριξης” για τους πυρόπληκτους που προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Βορίδης, ξεχωρίζουμε ένα που θα έκανε τη Μάργκαρετ Θάτσερ να χαμογελά με ευχαρίστηση από το Επέκεινα: μιλάμε για τους «ευνοϊκούς όρους δανεισμού με την εγγύηση του δημοσίου για την αποκατάσταση των ζημιών που προξενήθηκαν σε σπίτια!».

Η Κυβέρνηση, προσθέτει το ΜέΡΑ 25, «επιλέγει για άλλη μια φορά και σε ένα ακόμα πρόβλημα την γνωστή της τακτική, αυτή του να φορτωθούν νέα χρέη και βάρη οι πολίτες, επειδή η πολιτεία δεν κατάφερε -ως όφειλε- να προστατέψει τις περιουσίες τους από ένα φυσικό φαινόμενο για το οποίο μέρες πριν προειδοποιούσαν οι ειδικοί».

Το ΜέΡΑ 25 καλεί την κυβέρνηση «να αφήσει τα “τερτίπια” πάνω στα αποκαΐδια η Μητσοτάκης Α.Ε. και να κάνει άμεσα τόσο την καταγραφή των ζημιών, όσο και την αποκατάσταση τους στο 100% από την πολιτεία. Όλα τα άλλα είναι απλά εφαρμογές της αγαπημένης ιδεολογίας της κυβέρνησης: δηλαδή της νεοφιλελεύθερης αναλγησίας που κατέστρεψε το οικοσύστημα και το κλίμα και έφτιαξε βήμα-βήμα την κόλαση που πλέον κάθε χρόνο και σε χειρότερη μορφή ζουν οι πολίτες».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα