Το ΠΑΣΟΚ, η γάτα των Ιμαλαΐων, ο Τσίπρας και τα social media

Το ΠΑΣΟΚ, η γάτα των Ιμαλαΐων, ο Τσίπρας και τα social media

Το ΠΑΣΟΚ επιστρατεύει τη δύναμη των social media και ασκεί new age αντιπολίτευση στον Αλέξη Τσίπρα (Pic)

Το ΠΑΣΟΚ επικαλείται ατάκα της Φώφης Γεννηματά και την περνάει στα social media ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η κ. Γεννηματά στη αρχή της ομιλίας της στη Βουλή την Τετάρτη, κατηγόρησε την κυβέρνηση για “απόπειρα ελέγχου των ΜΜΕ” και επισημαίνοντας την ήττα που υπέστη στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και με αφορμή τις χθεσινές εξελίξεις στον ΔΟΛ, ανέφερε: “Δεν καταφέρατε να φτιάξατε το ΣΥΡΙΖΑ channel και τώρα επιβάλλετε τον κ. Μουλόπουλο στον ΔΟΛ κι αφήστε τα περί άδολης σχέσης του με το συγκρότημα”. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε: “Ο πρωθυπουργός που βρυχάται περί διαπλοκής και διαφθοράς, έγινε γάτα Ιμαλαΐων. Πάρτε το απόφαση. Η κρίση του λαού θα είναι αμείλικτη”.

“Ο Πρωθυπουργός που βρυχάται περί διαφάνειας και διαπλοκής γίνεται γάτα Ιμαλαΐων” είναι το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ στα social media. Ιδού και το επίμαχο tweet:

Η κ. Γεννηματά έκανε και πάλι αναφορά στο περιβόητο άρθρο του Βήματος που έκανε λόγο για μια “γάτα Ιμαλαΐων” που ήταν παρούσα σε μυστικές συναντήσεις “ανερχόμενου πολιτικού ηγέτη” και “ιστορικού εκδότη”.

Ο αρθρογράφος του άρθρου με τίτλο “Ο ηγέτης, ο εκδότης και… η γάτα των Ιμαλαΐων” περιέγραφε την γάτα ως σιωπηλή και αφοσιωμένη στη συζήτηση των δύο ανδρών. Ήταν μια “λευκή γάτα μακρύτριχη που τα έντονα γαλανά μάτια της όπως εξείχαν σχεδόν μέσα από το σκουρόχρωμο τρίχωμα του προσώπου της, την έκαναν να μοιάζει αυστηρή και αινιγματική”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα