Το "πόθεν" δεν θα μαθευτεί

ΑΘΗΝΑ-Περισσός,συνέντευξη τύπου της ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους και την κατάργηση όλων των χαρατσιών.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-Περισσός,συνέντευξη τύπου της ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους και την κατάργηση όλων των χαρατσιών.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Και το πόθεν έσχες των επιχειρηματιών θα προσέθετε η κ. Παπαρήγα σε αυτά των πολιτικών τα οποία βγήκαν στη δημοσιότητα. Η γγ του ΚΚΕ σημείωσε πάντως ότι το "πόθεν" δεν θα μαθευτεί

Να δοθεί και το "πόθεν έσχες" των επιχειρηματιών στη δημοσιότητα ζήτησε η γγ του ΚΚΕ, Α. Παπαρήγα.

Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα τόνισε πως το "έσχες" θα βγει, το "πόθεν" δεν πρόκειται να βγει, κληθείσα να σχολιάσει, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών για το 2009.

"Εγώ θα πρόσθετα, στο πόθεν έσχες των πολιτικών και το πόθεν έσχες των επιχειρηματιών", παρατήρησε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα, το οποίο, όπως είπε, "δεν είναι ανάγκη να βγει πηγαίνοντας στις τράπεζες της Ελβετίας".

"Μπορεί να υπολογιστεί πόσο μέρος της δουλειάς των εργαζομένων είναι απλήρωτο. Με τα επίσημα στοιχεία. Υπάρχει νόμιμη κλοπή της ταξικής εκμετάλλευσης, της υπεραξίας, και από εκεί και πέρα υπάρχει βεβαίως και η παράνομη κλοπή", υποστήριξε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.

Για να επαναλάβει μετά πως το "πόθεν" για τους πολιτικούς δεν πρόκειται να βγει, "όταν, παραδείγματος χάριν, δεν ονομαστικοποιούνται οι μετοχές των επιχειρήσεων, όταν δεν υπάρχει διαφάνεια στην εξαγωγή κεφαλαίων, όταν υπάρχει δηλαδή το απόρρητο, τότε τι μπορείς να βρεις;"

SHARE:

24Media Network