Τόσκας: Δεν είναι παιχνιδάκια τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και της άμυνας

Τόσκας: Δεν είναι παιχνιδάκια τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και της άμυνας
Ο Νίκος Τόσκας Eurokinissi

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε επιπόλαιες, πρόχειρες και επικίνδυνες τις δηλώσεις Καμμένου για τα Σκόπια και υπεραμύνθηκε της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δεν είναι παιχνιδάκια τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και της άμυνας, είπε στο News 24/7 στους 88.6, ο Νίκος Τόσκας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι αν μπουν τα τεθωρακισμένα, τα Σκόπια είναι υπόθεση 20 λεπτών.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε επιπόλαιες, πρόχειρες και επικίνδυνες αυτές τις δηλώσεις και υπεραμύνθηκε της Συμφωνία των Πρεσπών που, όπως είπε, ανοίγει συνεργασίες που δημιουργούν φιλικό κλίμα μεταξύ των δύο χωρών.

Για τη δράση του Ρουβίκωνα και τις επικρίσεις προς την Κυβέρνηση από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ο κ. Τόσκας υπογράμμισε οτι κατά την άποψή του το θέμα έχει διογκωθεί. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί η αντιπολίτευση με ιδιαίτερη ένταση αναδεικνύει το θέμα του νόμου και της τάξης παραβλέποντας τις επιτυχίες για τη πάταξη του κοινού εγκλήματος.

Έκανε λόγο για επικοινωνιακή επίθεση και τόνισε ότι η πολιτική αντιπαράθεση θα πρέπει να γίνεται στα βασικά ζητήματα, “αλλιώς τροφοδοτούμε φοβίες πέρα από τις πραγματικές τους διαστάσεις”.

Για την υπόθεση Πολάκη, είπε ότι “πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το ύφος, που μπορεί να αρέσει ή μπορεί να μην αρέσει, αλλά πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα, το τι δίνει αυτή τη στιγμή η Κυβέρνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα