Τόσκας: Οι προληπτικές προσαγωγές είναι παράνομες - Υπάρχουν συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν άδεια 30 μέρες

Ο Νίκος Τόσκας
Ο Νίκος Τόσκας 24/7 / WATKINSON

"Το κλίμα ασφάλειας που έχει εμπεδωθεί επιτρέπει την άφιξη 32 εκατ. τουριστών το χρόνο και τους περιπάτους ξένων ηγετών στο κέντρο της Αθήνας" τόνισε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Οι προληπτικές προσαγωγές είναι παράνομες» τόνισε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. 

«Είναι κάτι που δεν το χρησιμοποιούσαμε ως μέθοδο, αν έγινε θα πρόκειται για λάθος» σημείωσε προσθέτοντας: «Η επίθεση της ΝΔ στοχεύει στα θέματα τάξης και ασφάλειας την ώρα που διεθνείς οργανισμοί υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα όσο η Νορβηγία και η Φινλανδία. Το κλίμα ασφάλειας που έχει εμπεδωθεί επιτρέπει την άφιξη 32 εκατ. τουριστών το χρόνο και τους περιπάτους ξένων ηγετών στο κέντρο της Αθήνας. Οι ξένες πρεσβείες μας συγχαίρουν για το επίπεδο ασφάλειας».

Ο κ. Τόσκας, ο οποίος θα πολιτευτεί στον δυτικό τομέα της Β. Αθήνας, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι «υπάρχουν συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν άδεια 30 μέρες τον μήνα για όλο το χρόνο» προσθέτοντας πως υπάρχουν συνδικαλιστές που συμπεριφέρονται ως στελέχη της ΝΔ.

Σχετικά με την αναρχική ομάδα "Ρουβίκωνας" υποστήριξε ότι δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί η δράση του ως ιδιώνυμο αδίκημα γιατί αυτό θα είναι επικίνδυνο. Σχετικά με τις καταγγελίες της Χ. Τρικούπη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί τον διεμβολισμό της κεντροαριστεράς είπε: «Πιστεύει κανείς ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει πρόβλημα λόγω διεμβολισμού; Η δεξιόστροφη πολιτική του ωθεί τον κόσμο. να το εγκαταλείψει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Ρουβίκωνας
SHARE: