Παρασκευόπουλος, Τόσκας και Καλογήρου στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Πανούση

Παρασκευόπουλος, Τόσκας και Καλογήρου στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Πανούση
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, για να καταθέσουν για την υπόθεση Πανούση, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Στην αντεπίθεση το Μαξίμου μετά τις δηλώσεις του πρώην υπουργού. Συνάντηση Παρασκευόπουλου, Καλογήρου, Τόσκα με Κουτζαμάνη

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο γραμματέας της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου έφτασαν στον Άρειο Πάγο, λίγο μετά τις 12:00.

Τα 3 κυβερνητικά στελέχη, εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, έχουν συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Πανούση και ενώ χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος ‘Ολγα Γεροβασίλη σε ανακοίνωση της με την οποία κατήγγειλε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Mega δεν της επέτρεψε να παρέμβει στο δελτίο άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τα λεγόμενα του πρώην υπουργού, ο οποίος συνέδεσε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκρατία.

Κατά την είσοδό τους στο δικαστικό μέγαρο αρνήθηκαν να απαντήσουν σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις για τον σκοπό της επίσκεψής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά η οποία σχετίζεται με τα όσα έχει πει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Νωρίτερα το υπουργείο Δικαιοσύνης διευκρίνιζε όσον αφορά την εμπλοκή του μέλους του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Λάμπρου ότι η ιδιότητά του ως μετακλητού υπαλλήλου έχει λήξει από 28/8/2015, μετέχει όμως αμισθί σε ομάδα εργασίας που έχει ως στόχο την ανάπτυξη δομών υγείας στο σωφρονιστικό σύστημα και το έργο της οποίας ολοκληρώνεται στις 31/12/2015. Με την ιδιότητα αυτή, κατόπιν απόφασης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνου Κοσμάτου, εγκρίθηκε η μετάβαση του κ. Λάμπρου σιδηροδρομικώς στη Θεσσαλονίκη (1/11/2015 – 3/11/2015) για δραστηριότητα που εμπίπτει στον παραπάνω σκοπό.

Ο ίδιος ο κ. Λάμπρου έχει καταγγείλει προσπάθεια σπίλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα