Τσακαλώτος: Δεν έχω ξανακούσει τόσο διχαστική ομιλία όπως αυτή του Μητσοτάκη

Τσακαλώτος: Δεν έχω ξανακούσει τόσο διχαστική ομιλία όπως αυτή του Μητσοτάκη
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνεδρίαση στη βουλή Eurokinissi

Ο υπουργός Οικονομικών διαμαρτυρήθηκε γιατί ο εισηγητής της ΔΗΣΥ για τον Προϋπολογισμό του 2019 Κώστας Σκανδαλίδης κράτησε ίσες αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σχετικά με τα όσα ακούστηκαν κατά την χθεσινή συζήτηση στην Βουλή.

«Ήταν μια διχαστική ομιλία, τέτοια που δεν έχω ξανακούσει στην ζωή μου» τόνισε σχετικά με την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού για το 2019, ο υπουργός Οικονομικών διαμαρτυρήθηκε γιατί ο εισηγητής της ΔΗΣΥ Κώστας Σκανδαλίδης κράτησε ίσες αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επικρίνοντας τον τρόπο με τον οποίο διεξάχθηκε η χθεσινή συζήτηση στην Βουλή και τα όσα ακούστηκαν.

«Η δική μας μεριά είπε κάποιους προδότες;» αναρωτήθηκε ο Ευ. Τσακαλώτος ζητώντας από τη ΔΗΣΥ «να μην τσουβαλιάζονται» οι συμπεριφορές κι η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Ο Κ. Σκανδαλίδης θύμισε μία σειρά από κατηγορίες που είχαν εκτοξεύσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προς αντιπάλους τους όπως «Γερμανοτσολιάς», «προδότης», «υποταγμένοι στα συμφέροντα» κι έθεσε το ερώτημα «δεν έχει ευθύνη η κυβέρνηση όταν καλλιεργεί όλον αυτόν τον καιρό αυτό το κλίμα;»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα