Τσίπρας: Ανακοινώνει προτάσεις για έκτακτα μέτρα σε υγεία, οικονομία και εργασία

Τσίπρας: Ανακοινώνει προτάσεις για έκτακτα μέτρα σε υγεία, οικονομία και εργασία
Eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βασίλη Κικίλια, τον Ηλία Μόσιαλο και τον Σωτήρη Τσιόδρα προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της επιδημίας του κορονοϊού.

Σε αναλυτικές δηλώσεις για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για έκτακτα μέτρα για τη δημόσια Υγεία, τη θωράκιση της οικονομίας και τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων, θα προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στην ημέρα, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη με τομεάρχες του κόμματος και συνεργάτες του, για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τη δημόσια Υγεία και την οικονομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε συνέχεια της χθεσινής σύσκεψης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθηγητή και πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics, Ηλία Μόσιαλο, τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, και τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για να ενημερωθεί για την εξέλιξη της επιδημίας του κοροναϊού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα