Τσίπρας στο Αρκαλοχώρι: Συνδυασμός επιτελικής ανικανότητας και γραφειοκρατίας

Ο Αλέξης Τσίπρας στην περιοδεία του στο Ηράκλειο

Τα παράπονα των σεισμοπλήκτων του Αρκαλοχωρίου για την κυβέρνηση άκουσε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έκανε λόγο για ολιγωρίες και κυβερνητική ανικανότητα.

Στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος βρέθηκε, συνεχίζοντας την επίσκεψή του στο Ηράκλειο, την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνάντησε και συνομίλησε με πληγέντες του σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου, οι οποίοι δήλωσαν «εγκαταλελειμμένοι από την πολιτεία».

Μέλος του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων μάλιστα, είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ ότι «νιώθουμε σαν να είμαστε στην επόμενη μέρα από το σεισμό» συμπληρώνοντας ότι «ειδικά από τα Χριστούγεννα και μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει τίποτα».

ADVERTISING

Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε μέλη του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων «Η Ελπίδα», εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της περιοχής και εκπροσώπους συλλογικοτήτων, που του εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την κατάσταση που επικρατεί.

«Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να μεριμνήσουν για τον ΕΝΦΙΑ των σεισμόπληκτων, το ρεύμα που εξακολουθούν να πληρώνουν ή τις επιστρεπτέες προκαταβολές. Πρόκειται για ένα συνδυασμό επιτελικής ανικανότητας και γραφειοκρατίας, αλλά ταυτόχρονα και έλλειψης πολιτικής βούλησης» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κρήτη
SHARE:

24Media Network