Τσίπρας: Είμαι αισιόδοξος. Η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη

Ο πρωθυπουργός στις εργασίες της Έκτακτης Συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μεταναστευτικό την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, στις Βρυξέλλες.
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI)
Ο πρωθυπουργός στις εργασίες της Έκτακτης Συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μεταναστευτικό την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, στις Βρυξέλλες. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την αισιοδοξία του και αίσια έκβαση των διαπραγματεύσεων, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, προσερχόμενος στη 2η μέρα της Συνόδου Κορυφής. Ποια ήταν η λέξη-κλειδί που χρησιμοποίησε

«Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε σύντομα να φτάσουμε σε σταθερή, μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση, χωρίς τα λάθη του παρελθόντος - και η Ελλάδα θα επιστρέψει με συνοχή στην ανάπτυξη. Είμαι αισιόδοξος» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης στη Ρίγα.

«Η συζήτηση χθες το βράδυ με την Καγκελάριο 'Αγκελα Μέρκελ και τον Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ ήταν πολύ εποικοδομητική, σε πολύ καλή και φιλική ατμόσφαιρα» ανέφερε, επίσης, ο κ. Τσίπρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, Σύνοδος Κορυφής
SHARE:

24Media Network