Τσίπρας για Γεωργούλη: Σε ζητήματα έμφυλης βίας δεν υπάρχουν “ναι μεν αλλά”, είμαστε με τα θύματα

Τσίπρας για Γεωργούλη: Σε ζητήματα έμφυλης βίας δεν υπάρχουν “ναι μεν αλλά”, είμαστε με τα θύματα
Ο Αλέξης Τσίπρας INTIME NEWS

Το πρώτο του σχόλιο για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Λαύριο.

“Καμία ανοχή” σε θέματα έμφυλης βίας. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Λαύριο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτήρισε “δυσάρεστη” τη χθεσινή ημέρα, όταν και έγινε γνωστή η καταγγελία, τονίζοντας για την ιδεολογία του κόμματος ότι “δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά σε θέματα έμφυλης βίας”.

“Χθες ήταν μια δυσάρεστη μέρα. Ο μέχρι χθες ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, κατηγορείται για κάτι πολύ σημαντικό. Ο καθένας μπορεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Και συνέχισε, λέγοντας: “Αλλά για μας δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά, σε θέματα έμφυλης βίας, σε θέματα βίας κατά των γυναικών. Καμία ανοχή, καμία συγκάληψη, όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος. Να μάθουμε στα παιδιά πως να συμπεριφέρονται”.

Νωρίτερα σήμερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, ζήτησε από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του» είπε συγκεκριμένα η Πόπη Τσαπανίδου στο MEGA.

Η ίδια τόνισε πως η αντίδραση της Κουμουνδούρου «ήταν άμεση», υπογραμμίζοντας πως ο ευρωβουλευτής «τέθηκε εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα