Τσίπρας για Μητσοτάκη: “Μόνο ηγέτες τύπου Όρμπαν θα απαντούσαν με αυτόν τον τρόπο”

Τσίπρας για Μητσοτάκη: “Μόνο ηγέτες τύπου Όρμπαν θα απαντούσαν με αυτόν τον τρόπο”
Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI

Έντονη κριτική ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο και τα όσα ανέφερε για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.

«Είναι πράγματι αξιοζήλευτο. Αλλά πιθανότατα μόνο ηγέτες τύπου Όρμπαν θα απαντούσαν με αυτόν τον τρόπο», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας την παρουσία του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ειδικότερα σε ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει ότι «μετά τη σφοδρή επίθεση του Malik Azmani, αντιπρόεδρου του Renew Europe, δηλαδή της Ομάδας του Μακρόν στην Ευρωβουλή, για τη κατάντια της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε κραδαίνοντας την “Αυγή” και τη “Δημοκρατία” στο Ευρωκοινοβούλιο».

Και σχολιάζει ο κ. Τσίπρας: «Ιδού η τρανή απόδειξη της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα: Κυκλοφορούν ελεύθερα στα περίπτερα…». «Σας ευχαριστούμε, κ. Μητσοτάκη», συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα, «που είστε τόσο μεγαλόκαρδος και αφήσατε την ιστορική “Αυγή”, που ιδρύθηκε το 1952 και διέκοψε κυκλοφορία μόνο στην Επταετία, να συνεχίσει να υπάρχει».

«Όσο για τη “Δημοκρατία”», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ο εκδότης της ίσως έχει άλλους λόγους να είναι ευτυχής, αφού παρά τις προσπάθειές σας δεν καταφέρατε να τον βάλετε φυλακή, όπως ούτε τους Βαξεβάνη και Παπαδάκου, που μαζί κατηγορήσατε για συμμορίτες, επειδή ξεσκέπασαν το σκάνδαλο Νοβάρτις».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version