Τσίπρας για τροπολογίες: Κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΣΕΒ

Τσίπρας για τροπολογίες: Κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΣΕΒ
Ο Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Σφοδρή κριτική από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις τροπολογίες Βρούτση. "Νομοθετούν καθ' υπαγόρευση του ΣΕΒ" σημειώνει.

“Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ” σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας, λίγη ώρα αφότου οι τροπολογίες Βρούτση πυροδότησαν την κόντρα στη Βουλή και την αποχώρηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά ο κ. Τσίπρας σημείωσε: “Τροπολογίες, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας που καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Καταργούν την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν απολύσεις καθώς και την ευθύνη εργολάβων/υπεργολάβων απέναντι στους εργαζόμενούς τους. Και νομοθετούν καθ’ υπαγόρευση του ΣΕΒ και δεν τολμούν να υπερασπιστούν την επιλογή τους. Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια. 
Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα