Τσίπρας για τροπολογίες: Κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ - ΣΕΒ

Ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI

Σφοδρή κριτική από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις τροπολογίες Βρούτση. "Νομοθετούν καθ' υπαγόρευση του ΣΕΒ" σημειώνει.

"Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ" σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας, λίγη ώρα αφότου οι τροπολογίες Βρούτση πυροδότησαν την κόντρα στη Βουλή και την αποχώρηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά ο κ. Τσίπρας σημείωσε: "Τροπολογίες, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας που καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Καταργούν την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν απολύσεις καθώς και την ευθύνη εργολάβων/υπεργολάβων απέναντι στους εργαζόμενούς τους. Και νομοθετούν καθ' υπαγόρευση του ΣΕΒ και δεν τολμούν να υπερασπιστούν την επιλογή τους. Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια. 
Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τροπολογίες Βρούτση: Καταργείται το αιτιολογημένο της απόλυσης και η ευθύνη των εργολάβων για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων

Τροπολογίες τελευταίας στιγμής στα εργασιακά - Αποχώρησαν από τη Βουλή ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜεΡΑ25 

SHARE:

24Media Network