Τσίπρας: “Ο Μητσοτάκης άφησε να περάσουν 8 μήνες αυτοθαυμαζόμενος”

Τσίπρας: “Ο Μητσοτάκης άφησε να περάσουν 8 μήνες αυτοθαυμαζόμενος”

Για αδράνεια, αυτοθαυμασμό και μόνο σκοπό τις δημόσιες σχέσεις κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Η ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Επίθεση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος “άφησε να περάσουν 8 μήνες αυτοθαυμαζόμενος” με αποτέλεσμα “το δεύτερο κύμα της πανδημίας να βρίσκει τη χώρα ανοχύρωτη και το ΕΣΥ απροετοίμαστο”, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δημοσίευση στο Facebook κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι ακόμα και σήμερα, “με πάνω από 1.500 κρούσματα τη μέρα, κατακόρυφη αύξηση των θανάτων και το ΕΣΥ στα όριά του, ο κ. Μητσοτάκης αντί να λάβει άμεσα μέτρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, για μόνιμες προσλήψεις γιατρών, για μαζικά δωρεάν διαγνωστικά τεστ, για αύξηση των κλινών ΜΕΘ και αποσυμφόρηση στη χαοτική κατάσταση στις δημόσιες συγκοινωνίες, το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι η επικοινωνία”.

“Όσα σκονάκια, όμως, και να στείλει ο κ. Μητσοτάκης στα Μέσα που τον λιβανίζουν, δυστυχώς – για όλους μας – οι πολίτες βιώνουν πλέον καθημερινά τις πληγές από τις δραματικές επιπτώσεις της αδράνειάς του”, καταλήγει η δημοσίευση του Αλέξη Τσιπρα, ο οποίος αναφέρθηκε σε non paper που εστάλη από την κυβέρνηση σε ΜΜΕ με την οδηγία να ασκηθεί κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Η “οδηγία” εκ παραδρομής, δημοσιεύθηκε αυτούσια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα