Τσίπρας: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό

Τσίπρας: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

"Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα και την ανιδιοτελή προσφορά", αναφέρει ο πρωθυπουργός

Το δικό του αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο είπε ο πρωθυπουργός.

“Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού” αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και προσθέτει:

“Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα και την ανιδιοτελή προσφορά”.

Βούτσης: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος προσέφερε χιλιάδες θέσεις εργασίας στη χώρα

Τη θλίψη του για την απώλεια του προέδρου της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλου Γιαννακόπουλου, εκφράζει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης δήλωσε για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου:

“Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, λίγο μετά τον χαμό του αδελφού του Κώστα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας επιτυχημένος Έλληνας φαρμακοβιομήχανος, ο οποίος προσέφερε στην Ελλάδα επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας κι άνοιξε νέους δρόμους στην έρευνα και την ανάπτυξη. Επίσης, ως Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έφερε στην Ελλάδα έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης στο μπάσκετ. Στους οικείους του, στην οικογένεια των εργαζομένων της ΒΙΑΝΕΞ και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα