Ο Τσίπρας ψήφισε για συνέδρους στον ΣΥΡΙΖΑ: "Με την κοινωνία για τη μεγάλη ανατροπή"


O Αλέξης Τσίπρας ψηφίζει
O Αλέξης Τσίπρας ψηφίζει EUROKINISSI

Το εκλογικό του δικαίωμα στην ΟΜ Αμπελοκήπων του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του συνεδρίου του κόμματος άσκησε την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ψήφισε την Παρασκευή στην ΟΜ Αμπελοκήπων για την εκλογή συνέδρων ενόψει του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αφότου ψήφισε, έκανε την ακόλουθη δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου:

ADVERTISING

«Χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε όλη την Ελλάδα αυτές τις μέρες ψηφίζουν για να εκλέξουν τους συνέδρους τους για το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που φιλοδοξούμε να είναι ένα συνέδριο τομής, ένα συνέδριο το οποίο θα θέσει τις βάσεις ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή.

Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, ανανεωμένο, ελκυστικό, ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία, μαζί με την κοινωνία, για τη μεγάλη ανατροπή, την μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές, προκειμένου να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία, σε μια περίοδο που δυστυχώς εκ νέου χειμάζεται. Είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που πιστεύουμε ότι θα δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ, Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

24Media Network