Τσίπρας σε Γεραπετρίτη: “Δεν είστε αρχηγός κόμματος για να κάθομαι να σας ακούω – Δεν είστε καν εκλεγμένος”

Τσίπρας σε Γεραπετρίτη: “Δεν είστε αρχηγός κόμματος για να κάθομαι να σας ακούω – Δεν είστε καν εκλεγμένος”

Ένταση επικράτησε στην Βουλή όταν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ξεκίνησε την ομιλία του με την φράση "ώρα να πηγαίνετε κύριε πρόεδρε", απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα

Ένταση προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν στο βήμα ανέβηκε ο υπουργός Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεραπετρίτης και ξεκίνησε την ομιλία του με την φράση “ώρα να πηγαίνετε κύριε πρόεδρε”, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος λίγα λεπτά πριν είχε ζητήσει παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές.

Το ατόπημα αυτό του υπουργού Επικρατείας, προκάλεσε την αντίδραση σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου της, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος και πήρε άμεσα τον λόγο, προκειμένου να απαντήσει στον Γιώργο Γεραπετρίτη.

“Έχετε αναλάβει να είστε αντ’αυτού του κυρίου Μητσοτάκη και κάθε φορά που μιλώ έρχεστε να απαντήσετε σε μένα. Αλλά θέλω να σας πω ένα πράγμα. Δεν είστε αρχηγός κόμματος για να έχω υποχρέωση να σας ακούω και να σας απαντώ και δεν είστε καν εκλεγμένος με την ψήφο του ελληνικού λαού σε αυτό το κοινοβούλιο. Όταν πάρετε την ψήφο του ελληνικού λαού να έχετε το θάρρος και το θράσος να απαντάτε στον αρχηγό της αντοπολίτευσης και τους πολιτικούς σας αντιπάλους. Και κάτι ακόμα. Εσείς που ήσαστε αυτό ο οποίος δηλώσατε “και 5.000 ΜΕΘ να είχαμε το ίδιο θα ήταν”, είσαστε σήμερα υποχρεωμένος να δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό, αντί να μας κουνάτε το δάχτυλο”. κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα