Τσίπρας σε ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Έχουμε ισχυρή εντολή. Δεν εξετάζουμε σενάρια εκλογών

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εισέρχεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εισέρχεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Στο πιο κρίσιμο σημείο της, βρίσκεται η διαπραγμάτευση, σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα. Τι είπε κατά την εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και τι ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση, όπως αυτές διαμορφώνονται μετά και την κατάθεση των συμπληρωματικών προτάσεων της κυβέρνησης αναφορικά με το δημοσιονομικό και το χρέος.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην κατάθεση ουσιαστικών προτάσεων, που μπορούν να δώσουν μια βιώσιμη λύση. Ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι τώρα βρισκόμαστε στο πιο ουσιαστικό και κρίσιμο σημείο των διαπραγματεύσεων και το Κόμμα πρέπει να παίξει έναν ουσιαστικό ρόλο στήριξης της κυβερνητικής προσπάθειας.

Ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στη σημασία του λαϊκού παράγοντα στη διαμόρφωση των εξελίξεων, εκτιμώντας ότι η στήριξη της κυβέρνησης από τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αποτελεί και το πιο ισχυρό όπλο της χώρας στη διαπραγμάτευση. Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει μια νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή την οποία και εφαρμόζει και δεν εξετάζει σενάρια εκλογών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network