Τσίπρας στη ΔΕΘ: Ναι σε debate με Μητσοτάκη αλλά χωρίς στημένες ερωτήσεις

Τσίπρας στη ΔΕΘ: Ναι σε debate με Μητσοτάκη αλλά χωρίς στημένες ερωτήσεις
Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ EUROKINISSI

Διατεθειμένος να "μονομαχήσει" με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς στημένες ερωτήσεις και με μία ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ.

Σήκωσε το γάντι” ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ δήλωσε πως δέχεται να μονομαχήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενώπιον του ελληνικού λαού.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση για το δίλημμα Μητσοτάκης ή Τσίπρας που έβαλε ο πρωθυπουργός την προηγούμενη Κυριακή, είπε ότι “το δίλημμα της κάλπης ξεπερνά τα πρόσωπα, το δίλημμα είναι δημοκρατία ή παρακράτος, δημοκρατική συμμαχία ή αγία οικογένεια.

Όμως μιας και με προκαλεί ο κ. Μητσοτάκης, σηκώνω το γάντι και δέχομαι να μονομαχήσουμε ενώπιον του ελληνικού λαού, χωρίς στημένες ερωτήσεις, με μία ανοικτή δημοκρατική διαδικασία. Ο κ. Μητσοτάκης το απέφυγε το 2019, τον καλώ να το κάνει τώρα, ακόμη και αν έχει αποφασίσει να μην κάνουμε εκλογές άμεσα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα