Τσίπρας: Ζητά την αποπομπή Διαματάρη αλλιώς “δεν έχουν ιερό και όσιο”

Τσίπρας: Ζητά την αποπομπή Διαματάρη αλλιώς “δεν έχουν ιερό και όσιο”
Caption /ΕΡΤ

Να πάρει θέση κάλεσε ο Αλ. Τσίπρας τον πρωθυπουργό στο θέμα που έχει προκύψει με τον δήθεν πτυχίο που πήρε από το Columbia o υφυπουργός Εξωτερικών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υφυπουργό Εξωτερικών και εκδότη του Εθνικού Κήρυκα Αντώνη Διαματάρη μετά την αποκάλυψη ότι δεν είχε το μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Columbia, το οποίο είχε αναφέρει ότι αποτέλεσε “σταθμό” στη ζωή του.

«Περιμένω μια απάντηση σήμερα από τον Μητσοτάκη. Αν τον κρατήσει τελικά τον Διαματάρη σημαίνει ότι δεν έχουν ιερό και όσιο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη.

«Επί τεσσερισήμισι χρόνια ο κ. Διαματάρης δεν έκανε τίποτα άλλο από το να λοιδορεί και να λασπολογεί εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Διαματάρης έχει δηλώσει στο βιογραφικό του ότι είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Columbia (κολάμπια όπως το προφέρει ο κ. Μητσοτάκης) αλλά το Πανεπιστήμιο αυτό λέει ότι ο κύριος αυτός πέρασε έξω από την πόρτα, δεν είναι απόφοιτος. Αυτό είναι το κράτος των αρίστων, της fake αριστείας και της πελατειακής δοσοληψίας, του ρουσφετιού. Αυτό το κράτος μας οδήγησε στην χρεοκοπία και πρέπει να το υπερβούμε. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με οδηγό την αλήθεια και όχι με την εξαπάτηση και το ψέμα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα