Τζέφρι Πάιατ: Ιστορική ημέρα για τις ισχυρές σχέσεις των λαών της Ελλάδας και των ΗΠΑ

Τζέφρι Πάιατ: Ιστορική ημέρα για τις ισχυρές σχέσεις των λαών της Ελλάδας και των ΗΠΑ
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ Eurokinissi

Στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου αναφέρθηκε μέσω twitter ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στη χώρα μας.

Ιστορική χαρακτήρισε την αυριανή ημέρα ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου για την ισχυρή σχέση των λαών της Ελλάδας και των ΗΠΑ, ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στη χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ.

Αναλυτικότερα, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter για τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, ο Τζέφρι Πάιατ έγραψε στην ανάρτησή του: Ιστορική ημέρα για την ισχυρή σχέση μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Αμερικής.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου αύριο, Σάββατο 22 Ιουνίου, θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, η οποία θα λάβει χώρα στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος.

Η ανάρτηση του Αμερικανού πρέσβη: «An historic day for the strong people to people relationship between Greece and America».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα