Τζιτζικώστας: "Υπηρετώ τον κόσμο ανεξάρτητα από κομματικές ταμπέλες"

Τζιτζικώστας: "Υπηρετώ τον κόσμο ανεξάρτητα από κομματικές ταμπέλες"

Αποστάσεις από τη ΝΔ κρατάει ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Τι δήλωσε στον ΣΚΑΪ για τις θέσεις του κόμματος

Στρατηγική αποστασιοποίησης από τη ΝΔ φαίνεται να υιοθέτει ο Απόστολος Τζιτζικώστας, δηλώνοντας ότι "στη ΝΔ άλλαξαν απόψεις για το μνημόνιο".

"Δεν υπάρχουν κομματικές ταμπέλες... υπηρετώ τον κόσμο ανεξάρτητα από ταμπέλες. Τα κόμματα πρέπει να αφήσουν την αυτοδιοίκηση ελεύθερη... Να μην αποφασίζει η Αθήνα για τη Μακεδονία. Δεν αποκλείω καμία κομματική στήριξη από έχω ζητήσει τον κόσμο να μας ψηφίσει για το έργο μας και όσα λέμε, και το συγκεκριμένο σχέδιο μας για τη Μακεδονία. Ήμασταν πρώτοι σε εκταμίευση κονδυλίων του ΕΣΠΑ", δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ερωτηθείς αν προτιμά τον Γιάννη Μπουτάρη ή τον Σταύρο Καλαφάτη για το δήμο, ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "εγώ ψηφίζω στη Βραχιά, στο χωριό μου".

Ο κ. Τζιτζικώστας δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να κόπηκε η υποψηφιότητα του για την περιφέρεια από το ΠΑΣΟΚ, μετά τη δήλωσή του περί "εγκληματικής οργάνωσης".

"Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι το μνημόνιο αποτελεί λύση, όταν δεν το πιστεύει η Ευρώπη; Είμαι υπέρ της ευρωπαϊκή προοπτικής, είμαι υπέρ των μεταρρυθμίσεων, αλλά δεν φέρνουν αποτελέσματα αυτά τα μέτρα", διερωτήθηκε.

Ερωτηθείς αν στη Συγγρού άλλαξαν απόψεις για το Μνημόνιο ανέφερε χαρακτηριστικά "δεν άλλαξαν απόψεις;".

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο στήριξης από τη Χρυσή Αυγή, ανέφερε ότι "έχει ανακοινώσει τους συνδυασμούς της".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανυποχώρητος ο Τζιτζικώστας: Δεν κρατάω κακία σε Σαμαρά, Ιωαννίδη και ΝΔ

SHARE:

24Media Network