Βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι

Βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι
Σπασμένα τζάμια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι

Η δημοτική παράταξη "Γαλάτσι από κοινού" κατήγγειλε βανδαλισμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή. Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αγνωστοι έσπασαν τα τζάμια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι τα οποία στεγάζουν και τη δημοτική παράταξη “Γαλάτσι από κοινού” με επικεφαλής την Αγγέλικα Σαπουνά.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα περί τις 2 με 3 πμ άγνωστος/οι βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι. Ο/οι άγνωστος/οι κατέφθασαν με μηχανή μικρού κυβισμού, έσπασε/αν τις τζαμαρίες των γραφείων με λοστό, καθώς ο χώρος είναι προφυλαγμένος με καγκελόφραξη και έφυγε/αν.

Τέτοιοι βανδαλισμοί έχουν γίνει δυστυχώς και σε άλλα σημεία της χώρας, με στόχο πάντα τις δυνάμεις της αριστεράς, της δημοκρατίας και των προοδευτικών εξελίξεων. Στο Γαλάτσι το φαινόμενο είναι πρωτόφαντο στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Από την πλευρά μας, ως «Γαλάτσι Από Κοινού», δηλώνουμε την ακράδαντη πεποίθησή μας ότι τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες δεν πρόκειται να κάμψουν το δημοκρατικό φρόνημα της κοινωνίας του Γαλατσίου.

Σας καλούμε όλες και όλους απόψε το βράδυ, Γαλατσίου και Πρωτοπαπαδάκη στις 7.30 μμ στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου, της Δύναμης Ζωής – Ρένα Δούρου και της δημοτικής παράταξης «Γαλάτσι Από Κοινού», με ομιλητές τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, υπουργό Οικονομικών, την Ερμίνα Κυπριανίδου, Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα και την Αγγέλικα Σαπουνά, υποψήφια δήμαρχο Γαλατσίου. Η μαζική συμμετοχή μας είναι η καλύτερη απάντηση. Για τη δημοτική παράταξη «Γαλάτσι Από Κοινού» Αγγέλικα Σαπουνά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα