Βαρουφάκης: Καμία ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση που εφαρμόζει το 4ο μνημόνιο

Ο Γιάνης Βαρουφάκης το βράδυ των ευρωεκλογών
Ο Γιάνης Βαρουφάκης το βράδυ των ευρωεκλογών EUROKINISSI

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του "ΜεΡΑ 25" η ΝΔ θέλει να στήσει μια νέα ρεβανσιστική ολιγαρχία, πάνω στο τέταρτο μνημόνιο που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση που εφαρμόζει το 4ο μνημόνιο δεν θα δώσουμε ποτέ, είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο επικεφαλής του ΜεΡΑ 25, σημείωσε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο ότι αν μπει στη Βουλή, θα κάνει μονομέτωπο αγώνα εναντίον της νέας ρεβανσιστικής ολιγαρχίας που θέλει να στήσει η ΝΔ, όπως είπε, πάνω στα θεμέλια του 4ου μνημονίου που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ADVERTISING

Κατά την εκτίμησή του, η διαφορά του 10% δεν θα καλυφθεί και αναφέρθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως είπε, επί 4 χρόνια ψήφιζαν νομοσχέδια με τα οποία στην ουσία διαφωνούσαν.

Όπως είπε "αυτό που γίνεται σήμερα είναι μεγαλύτερη απειλή για τη χώρα από το 2015" κι εξήγησε ότι αυτό το μνημόνιο πάει μέχρι το 2060 και είναι το πιο επώδυνο από όλα".

Σε ότι αφορά στις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν ότι το ΜΕΡΑ 25 μπαίνει στη Βουλή, είπε ότι δεν της κοιτάζει. Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λέει ψέμματα στο λαό και τον Γιάννη Στουρνάρα οτι δεν δικαιούται να ομιλεί γιατί ο μισθός του εξαρτάται απο το να εκφράζει την άποψη της τρόικας.

Τέλος, για για το πλεόνασμα 3,5% εξέφρασε την άποψη ότι ο στόχος θα επιτευχθεί.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην Β' Πειραιώς υποψήφιος ο Βαρουφάκης

Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζεις την ΕΕ;

Ψαραντώνης: Πιστεύω ότι ο Βαρουφάκης είναι καθαρός άνθρωπος

Η Πέπη Ρηγοπούλου επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Γιάνη Βαρουφάκη

SHARE:

24Media Network