Βασίλης Βασιλικός: Η Νέα Δημοκρατία νίκησε και είναι συνυπεύθυνοι εκείνοι που θεωρούν εαυτούς νικητές

Ο Βασίλης Βασιλικός
Ο Βασίλης Βασιλικός EUROKINISSI

Σε δήλωση προχώρησε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός πριν την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Αφήνει αιχμές προς όσους "απαξίωσαν" το αίτημα για προοδευτική συμμαχία.

"Η Νέα Δημοκρατία νίκησε και είναι συνυπεύθυνοι εκείνοι που θεωρούν εαυτούς νικητές, επειδή αύξησαν τα ποσοστά των ψήφων τους. Ας είναι υπερήφανοι που σπρώχνουν τον Λαό σε πύρρειες νίκες, στο πεζοδρόμιο και στις διαμαρτυρίες", αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση που διαμοίρασε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, πριν ξεκινήσει η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣστον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος της 21ης Μαΐου.

Ο ίδιος αφήνει αιχμές για μη τηρούμενη δεοντολογία και κάνει λόγο για ύβρι ως προς το αίτημα για προοδευτική συμμαχία, όπως διατυπώθηκε προεκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ADVERTISING

Αναφέρει πως η δημοκρατία παραμένει πληγωμένη, η δικαιοσύνη παροπλισμένη και ο πολιτισμός "τουριστική ευφορία", αναφερόμενος στην ευκαιριακή αξιοποίησή του.

Η δήλωση του Βασίλη Βασιλικού, αναλυτικά:

"Αγαπητοί Σύντροφοι,

Η Αυτογνωσία που προέρχεται από την παρατήρηση και τη Διαίσθηση του επερχόμενου κινδύνου, δεν ερμηνεύεται πάντα στη σωστή Διάσταση. Η μη τηρούμενη Δεοντολογία, η Ύβρις και η απαξίωση στο αίτημα της Προοδευτικής Συμμαχίας, δεν τιμά κανέναν.

Η Νέα Δημοκρατία νίκησε και είναι συνυπεύθυνοι εκείνοι που θεωρούν εαυτούς νικητές, επειδή αύξησαν τα ποσοστά των ψήφων τους.

Ας είναι υπερήφανοι που σπρώχνουν τον Λαό σε πύρρειες νίκες, στο πεζοδρόμιο και στις διαμαρτυρίες.

Το Αίτημα παραμένει.

Η Δημοκρατία πληγωμένη

η Δικαιοσύνη παραπλισμένη

Ο Πολιτισμός Τουριστική Ευφορία

Και ο Λαός: Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία.

Μια Τραγική Φιγούρα

Βασίλης Βασιλικός".

Υπενθυμίζεται πως ο Β. Βασιλικός υπήρξε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ το 2019 και διετέλεσε βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ 2023, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Βασίλης Βασιλικός
SHARE:

24Media Network