Ο Βενιζέλος απαντά σε Τσακαλώτο περί αλάθητου: Αν θέλει άφεση, με εμένα θα δυσκολευτεί

Ο Βενιζέλος απαντά σε Τσακαλώτο περί αλάθητου: Αν θέλει άφεση, με εμένα θα δυσκολευτεί
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε.Βενιζέλος Eurokinissi

Με αιχμές η απάντηση του πρώην αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και πρώην πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις Τσακαλώτου πως "μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Πάπας διεκδικούν το αλάθητο".

«Αν θέλει να ζητήσει άφεση να απευθυνθεί στον Πάπα, με εμένα θα δυσκολευθεί. Θα χρειαστεί ειλικρινή εξομολόγηση και επιτίμια», σχολίασε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή τις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου πως «μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Πάπας διεκδικούν το αλάθητο».

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής», ο υπουργός Οικονομικών κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν αισθάνεται ότι έχει κάνει λάθη στα περίπου τριάμισι χρόνια υπουργίας του

«Προφανώς. Άλλωστε μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Πάπας διεκδικούν το αλάθητο, αν και απ’ ό,τι διαβάζω, ο δεύτερος το ξανασκέφτεται. Το πρόβλημα δεν είναι να κάνεις λάθος. Το πρόβλημα είναι να εμμένεις σε αυτό και να μην είσαι διατεθειμένος να το παραδεχτείς και να το διορθώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα